ایمپلنت-دندان

اهمیت نگهداری از ایمپلنت دندان

فهرست

اهمیت نگهداری از ایمپلنت دندان

امروزه استفاده از ایمپلنت های دندانی برای جایگزینی دندان طبیعی از دست رفته یک گزینه درمانی استاندارد است که به خوبی اجزای آن تدوین شده است. در این مطلب به توضیح موارد زیر می پردازیم:
عواملی که منجر به آسیب به ایمپلنت دندان می شوند.
عوامل موثر در موفقیت استفاده از ایمپلنت های دندان

ایمپلنت دندان

امروزه ایمپلنت های تیتانیومی داخل استخوانی، تحت عنوان ایمپلنت های Root Foom، به عنوان یک روش درمانی مبتنی بر شواهد برای جایگذاری دندان از دست رفته در بیماران با بی دندانی کامل و بی دندانی نسبی می باشد. در طول سال های ابتدایی علم ایمپلنتولوژی، در موفقیت طولانی مدت ایمپلنت ها، مرحله جراحی ایمپلنت ها مورد تاکید بوده، اما در طول پیگیری های بالینی، تاکید بر موفقیت ایمپلنت های جایگذاری شده، از روی تاثیر عامل جراحی تنها به عواملی همچون مکان جایگذاری فیکسچرها تحت تاثیر عواملی چون پروتز و زیبایی در هر بیمار خاص، تغییر یافته است.
عواملی که منجر به آسیب به ایمپلنت دندان می شوند
عفونت باکتریال از جمله عواملی است که بعد از یک استئواینتگریشن موفق باعث شکست ایمپلنت دندان می شود.
مطالعات مختلفی ارتباط بین تجمع پلاک و بهداشت ضعیف دهان را با بیماری های بافت اطراف ایمپلنت و شکست ایمپلنت نشان داده اند.

ایمپلنت-دندان
ایمپلنت-دندان

مراقبت های پس از درمان ایمپلنت 

در سال های اخیر، در حرفه دندانپزشکی، نگهداری حرفه ی ایمپلنت ها و موفقیت خانگی بیماران از ایمپلنت جایگذاری شده، به عنوان دو فاکتور حیاتی برای موفقیت طولانی مدت ایمپلنت های دندانی نامبرده شده است.

عوامل موثر در موفقیت استفاده از ایمپلنت های دندان

موفقیت ایمپلنت های دندانی به شدت به اتصال بین ایمپلنت دو بافت های نرم و سخت دهانی وابسته می باشد و این اتصال موفق سطوح تیتانیومی ایمپلنت های دندانی و ساختار استخوان استئواینتگریشن نامیده می شود.

نگهداری مناسب از ایمپلنت دندان باعث پیشگیری از ایجاد عفونت و افزایش طول عمر ایمپلنت دندان می شود .

راه های ارتباطی با کلینیک دندانپزشکی دردیس

شماره تماس : ٢٢١ ۴۰ ٢٢١

پیج اینستاگرام کلینیک دندانپزشکی دردیس

اهمیت نگهداری از ایمپلنت دندان

دانش آموزان بیان می کنند که حفظ و نگهداری از سلامت بافت نرم در نگهداری و موفقیت طولانی مدت ایمپلنت دندان به اندازه استئواینتگریشن حائز اهمیت است.
پرو گنوزطولانی مدت یک ایمپلنت دندان، مستقیما وابسته به برآورد و اثر مراقبت های پیشگیرانه می باشد. در واقع پیشگیری از بیماری اطراف ایمپلنت باید یک انگیزه مهم در دندانپزشک و بیمار باشد و این حفظ و نگهداری باید در یک برنامه مشخص و در فواصل منظم نگهداری صورت گیرد .
تنها از طریق ترکیب تلاش تیمی بین کارکنان حرفه ای دتدانپزشکی و خود بیمار موفقیت ایمپلنت با اطمینان ادامه می یابد و به این ترتیب، از طریق ایمپلنت های جایگذاری شده در بیماران با بی دندانی کامل یا نسبی، یک سیستم دندانی با عملکرد مناسب حاصل می شود.

نقش کلینیک دندانپزشکی در استفاده از ایمپلنت دندان

نقش تیم دندانپزشکی در تعیین ویژگی انحصاری ایمپلنت های دندانی، توجه به نکاتی مثل چگونگی طراحی پروتز، مکان و زاویه قرارگیری ایمپلنت ها و طزول و مکان اباتمنت ها و عادات بیمار و … می باشد. دستیاران دندانپزشکی یک نقش عمده در آموزش بیماران تحت درمان اینمپلنت دارند تا این بیماران قادر به مراقبت از محیط دهان خود باشند.

برای اطمینان از سلامت بهینه اطراف ایمپلنت، بیمار با برداشت روزانه پلاک می تواند از محیط اطراف ایمپلنت محافظت کند. نگهداری مناسب از بافت های اطراف ایمپلنت حیاتی است اما ممکن است برای برخی بیماران مشکل باشد. در این صورت، باید از روش هایی در ایمپلنت ها استفاده شود که بتوان از یک روش قابل اعتماد در سلامت پریودنتال بهره جست. به گونه ای که از اثر تجمع میکروبی اولیه روی ایمپلنت های دندانی جلوگیری شده و حداقل 85 درصد از پلاک میکروبی به وسیله بیمار حذف گردد تا موفقیتی طولانی مدت ایمپلنت تامین شود.

سایر خدمات دندانپزشکی زیبایی دردیس:

لمینیت دندان

کامپوزیت دندان

مطالب مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × سه =

جستجو