فهرست
هزینه جرم گیری دندان
جرم رسوبی است که بر اثر بزاق دهان بر روی دندانها و لثه ایجاد میشود و یک از عواملی که باعث ایجاد بوی بد دهان و تغییر رنگ و سلامت دندان ها می شود جرم دندان است. با استفاده از تکنولوژی های مدرنی اقدام به جرم گیری دندان مینمایند. در ابتدا میتوان با مسواک زدن و نخ دندان جرم را از روی دندانها زدود ولی با گذشت زمان برای رفع آن نیاز به جرم گیری دندان میباشد.
روش های انجام جرم گیری دندان
- ابزار دستی
برای پاک کردن رسوبات بزرگ بالای خط لثه و جرمهای دندانی زیر لثه از ابزار دستی استفاده میشود، اگر برای جرمگیری زیر لثه از قلم های جرمگیری مکانیکی استفاده شود ممکن است به بافت ها آسیب وارد کنند.
- اولتراسونیک
قلم جرمگیری اولتراسونیک با استفاده از ارتعاشات صوتی رسوبات سخت شده را از سطح دندانها جدا میکند. با استفاده از امواج ضربهای یا شوکی سلولهای باکتریها را از بین میبرد.
پولیش
دندانپزشک توسط یک ابزار دستی پس از صاف شدن دندانها، آنها را صیقل میدهد که این ابزار دارای یک سر لاستیکی فنجانی شکل است و درون این سر فنجانی شکل، خمیر پروفیلاکسی که ماده ای شبیه خمیردندان است، قرار میگیرد و با حرکت چرخشی سر دستگاه، دندان ها را تمیز و براق میکند.
فلوراید
برای جرمگیری همچنین میتوان در بخش نهایی از فلوراید استفاده کرد. روش درمانی توسط فلوراید برای استفادهی موضعی این ماده در سطح دندان است و بر روی ابزار کوچک و انعطاف پذیری قرار میگیرد و به مدت 30 ثانیه بر روی دندان قرار داده می شود. پس از گذشت این زمان، فرد محتویات دهان خود را تا حد ممکن درون اجکتور بزاق تخلیه میکند.
عوارض جرمگیری دندان
بر اساس عقیده ی برخی از پزشکان جرمگیری مضر است ولی برخی دیگر بر این عقیده هستند که با رعایت نکات لازم این کار خطری برای دندانها ندارد. به هر حال نتیجه گیری کلی در این مورد وجود ندارد.
بر خلاف تصور برخی از مردم که جرمگیری را برای دندان مضر میدانند برداشتن مواد خشن و پلاک میکروبی از سطح دندان به سلامت لثهها نیز کمک میکند.
روشهای جرمگیری اگرچه پرخطر نیستند ولی دندانپزشک ممکن است برای جلوگیری از ایجاد عفونت پس از جرم گیری دندان از فیبرهای آنتی بیوتیک بر روی لثه به مدت یک هفته پس از عمل استفاده کند.
شما می توانید برای مشاوره و درمان با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید :
٢٢١ ۴۰ ٢٢١ ده خط
هزینه جرم گیری
هزینه جرم گیری دندان به عوامل مختلفی بستگی دارد:
- روش فن آوری مورد استفاده در درمان، 2- تعداد جلسات مورد نیاز
سفید کردن دندانها یا بیلیچینگ
به مرور زمان عوامل بسیاری باعث تغییر رنگ دندانها میشود و با استفاده از سفید کردن دندانها یا بیلیچینگ بدرنگیها و رنگدانههایی که باعث تغییر رنگ دندان شده اند، برطرف میکند.
بیلیچینگ مطبی
با استفاده از وسایل و تجهیزات مختلف در یک الی دو جلسه انجام میشود. برای بیمارانی که وقت کافی ندارند و مایلند درمان خود را به طور کامل به دندانپزشک واگذار نمایند، مناسب میباشد.
عوارض بلیچینگ دندان
بلیچینگ دندان عوارض جانبی جدی ندارد. شایعترین مشکل بروز حساسیت موقت در دندانها است که میتواند با استفاده از خمیردندان مخصوص دندانهای حساس رفع شود. سوزش خفیف لثه نیز از دیگر عوارض رایج است. اثر مواد بلیچینگ بر جنین ناشناخته است. بنابراین زنان باردار از انجام این عمل منع شدهاند.
تفاوت بلیچینگ و جرم گیری
بلیچینگ و جرمگیری هر دو باعث روشنتر شدن رنگ دندانها میشوند ولی نوع سفید کردن و میزان آن متفاوت است.
در جرمگیری، جرمهای روی دندانها و رنگدانه های خارجی از روی دندانها برداشته میشوند ولی در بلیچینگ، ماده بلیچ به داخل دندان نفوذ میکند و رنگ دندان را از داخل روشنتر میکند.
در جرمگیری رنگ واقعی دندان با زدودن جرمها و رنگدانه ها آشکار میشود و در نتیجه رنگ دندان را روشنتر نمیکند، ولی در بلیچینگ ماده بلیچ توسط فعال شدن اکسیژن نوزاد موجود در آن و برداشت رنگهای در دندان نفوذ کرده و دندان را سفید میکند.
برخی از خدمات کلینیک دردیس، دندانپزشکی زیبایی :
راه های ارتباطی کلینیک دردیس ، دندانپزشک زیبایی
- ٢٢١ ۴۰ ٢٢١ ده خط
- پیج اینستاگرام
- کانال تلگرام
منتظر نظرات و پیشنهادات شما عزیزان هستیم
با تشکر مدیریت سایت کلینیک دندانپزشکی دردیس